Menu
Selecteer een pagina
Het grootste assortiment draadloze oproepsystemen
  • Uw branche

Paskamer wachtrij oproepsystemen

Met de paskamer wachtrij oproepsystemen van VeDoSign heeft u de juiste tool in handen om piekdrukte soepel te verwerken. Geen wachtrijen, meer rust!
Bel 035 543 07 38 voor informatieDirect naar webshop

Piekmomenten kunnen een grote uitdaging zijn voor u en uw personeel. Ook in de retail kan het lastig zijn om het overzicht te houden tijdens de drukke momenten, en tegelijkertijd service met een glimlach te leveren. Met de paskamer wachtrij oproepsystemen van VeDoSign hebben u en uw medewerkers de juiste tool in handen om de drukte soepel te verwerken. Geen wachtrij, en gemakkelijk 1,5 meter afstand tussen klanten.

Stapel-coasters-budget-digital.jpg

De paskamer wachtrij oproepsystemen van VeDoSign bieden overzicht

Met het paskamer wachtrij oproepsysteem hoeft de klant niet in de rij te wachten op een paskamer, maar kan hij of zij zich vrij bewegen door de winkel. Om nog even verder te shoppen, bijvoorbeeld! De klant ontvangt een pager, die een tril- en/of geluidssignaal afgeeft op het moment dat er een paskamer vrij is. Het signaal wordt verzonden via een knop op de centrale terminal, die in de paskamer ruimte geplaatst kan worden. In winkels waar verkoopadvies noodzakelijk is, is het mogelijk om een rek of zuil te plaatsen waar de pagers in zitten. Klanten kunnen deze zelf pakken, en op een display is te zien hoe lang de wachttijd is. Duidelijke communicatie zorgt immers voor tevreden klanten!

Slim product, vriendelijk voor de klant

Bij producten waarbij advies noodzakelijk is, zoals juwelen, kleding op maat of bruidskleding, kan het regelmatig voorkomen dat alle medewerkers bezet zijn en klanten even moeten wachten. Dan bestaat echter het risico dat ze weglopen, zeker wanneer niet duidelijk is hoe lang het wachten ongeveer duurt. In dat geval kunt u, met het paskamer wachtrij oproepsysteem, een pager uitreiken aan de klant. Deze kan vervolgens rondkijken in de winkel of showroom, en hoeft niet bij een balie te wachten. Veel prettiger! Met behulp van een beschikbaarheidsoverzicht op een PC of tablet kan de receptie een tekstbericht versturen naar de eerst beschikbare medewerker. Die ontvangt – op een pager of horloge – de naam van de klant en de reden van zijn of haar bezoek. Hierdoor kan de verkoper voorbereid aan de slag, misschien al producten klaarleggen en is een persoonlijke aanpak gegarandeerd.

De paskamer wachtrij oproepsystemen zijn veelzijdig:

  • Geen wachtrijen: 1,5 meter afstand makkelijker gerealiseerd.
  • Lagere werkdruk, medewerkers houden overzicht
  • Heldere communicatie, klanten weten hoe lang de wachttijd is.
  • Bewegingsvrijheid gasten.
  • Minder verlies door weglopen van klanten die ongeduldig worden.
  • Geen omroepen meer.
  • Beter imago.
  • Hogere omzet.

Vragen over onze betrouwbare systemen?

U kunt al onze klanten oproepsystemen in de online shop bekijken. Wilt u meer weten over onze systemen? U bent uiteraard van harte welkom in onze showroom voor persoonlijk advies. Of neem contact met ons op!