Menu
Selecteer een pagina
Het grootste assortiment draadloze oproepsystemen
  • Uw branche

Paskamer service oproepsystemen

Met de innovatieve paskamer service oproepsystemen van VeDoSign is uw winkel koploper in het verlenen van service. Klantvriendelijkheid ten top!
Bel 035 543 07 38 voor informatieDirect naar webshop

Waarin kunt u zich als winkelier onderscheiden ten opzichte van de vele online winkels? Service! Dankzij de innovatieve paskamer service oproepsystemen van VeDoSign is uw winkel daarin koploper.

De beste service dankzij het paskamer service oproepsysteem van VeDoSign

Wanneer uw klanten een andere maat nodig hebben, of toch een andere kleur willen aanpassen, hebben ze twee mogelijkheden: weer helemaal aankleden, waardoor het risico bestaat dat ze van de koop afzien, of op sokken de winkel door. Niet erg klantvriendelijk! Daarom is het paskamer service oproepsysteem een perfecte oplossing!

Advies en hulp

Binnen de paskamers plaatst u oproepunits. Is er behoefte aan advies, een andere maat of kleur, of een andere vraag? Met één druk op de knop vraagt een klant om de assistentie van een verkoopmedewerker. De medewerker krijgt een melding op de draagbare pager, middels een subtiel tril-, licht- en/of geluidssignaal. Discreet, maar duidelijk. Geen helden op sokken meer in uw winkel!

Een paskamer service oproepsysteem verhoogt het imago

Het paskamer service oproepsysteem biedt verschillende voordelen voor uw onderneming, zoals bijvoorbeeld:

  • Het verhoogt de service en het comfort van uw klanten.
  • De drempel om advies te vragen aan een verkoopmedewerkers is lager.
  • Er is meer interactie met de klant mogelijk, waardoor meer ruimte voor bijverkopen ontstaat.
  • De klant houdt de paskamer minder lang bezet. Hierdoor gaat de omloopsnelheid en ook uw omzet omhoog wanneer het druk is in uw winkel.
BHV-oproepsystemen-voorbeeld

Vragen over onze efficiënte systemen?

Heeft u nog vragen over onze oproepsystemen of onze andere producten? Neem dan contact met ons op! We informeren u graag over de verschillende mogelijkheden binnen ons grote aanbod van diverse, betrouwbare, oproepsystemen. U bent uiteraard van harte welkom in onze showroom voor persoonlijk advies. Of bel 035 543 07 38 voor meer informatie.

Bekijk ons aanbod paskamer service oproepsystemen.

Aanbevolen producten en systemen