Menu
Selecteer een pagina
Het grootste assortiment draadloze oproepsystemen
  • Uw branche

Medewerker oproepsystemen

Met de medewerker oproepsystemen van VeDoSign worden de lijnen tussen klant en medewerker korter. Service op afroep, voor meer klantvriendelijkheid!
Bel 035 543 07 38 voor informatieDirect naar webshop

Met de medewerker oproepsystemen van VeDoSign worden de lijnen tussen klant en medewerker korter. Klanten hoeven niet meer onnodig lang te wachten op hulp, advies of de juiste verkoper. Voor betere service en klantvriendelijkheid!

Medewerker oproepsystemen van VeDoSign, voor de juiste hulp

Met het medewerker oproepsysteem van VeDoSign weet uw personeel direct wanneer hun assistentie nodig is. Ze kunnen de klant onmiddellijk te woord staan, en dat komt de klantvriendelijkheid van uw bedrijf ten goede. In de tussentijd hebben medewerkers hun handen vrij om andere werkzaamheden te verrichten. Service op afroep!

Medewerker-oproepsystemen-personeel-buzzen

Tevreden klant, efficiëntie op de werkvloer

Dankzij het medewerker oproepsysteem behoort onnodig wachten tot het verleden. Medewerkers weten direct wanneer service nodig is, en kunnen adequaat reageren. Zo houden ze het overzicht, en hoeven ze niet onnodig heen en weer te pendelen om te controleren of er klanten staan te wachten. Zo kan het werk efficiënt ingedeeld worden. Andere voordelen van het systeem zijn:

  • Medewerkers kunnen elkaar snel oproepen.
  • Het benaderen en aanspreken van een verkoopmedewerker is laagdrempelig.
  • Ideaal inzetbaar voor winkels met een grote oppervlakte of met hoeken die uit het zicht van medewerkers onttrokken zijn.
  • Klanten hoeven niet lang te wachten op assistentie of advies, ze roepen een medewerker op zodra ze hulp nodig hebben.
  • Personeel kan op rustige momenten op een andere afdeling werkzaamheden verrichten zonder bang te zijn klanten mis te lopen.
  • Het systeem is uitermate geschikt om te plaatsen bij een servicepunt of kassa.
  • Medewerkers zijn flexibeler inzetbaar zonder dat dit invloed heeft op het serviceniveau richting de klant.
  • Optimale klantvriendelijk met een efficiënte inzet van personeel.

Vragen over onze efficiënte systemen?

Heeft u nog vragen over onze oproepsystemen of onze andere producten? Neem dan contact met ons op! We informeren u graag over de verschillende mogelijkheden binnen ons grote aanbod van diverse, betrouwbare, oproepsystemen. U bent uiteraard van harte welkom in onze showroom voor persoonlijk advies. Of bel 035 543 07 38 voor meer informatie.