Menu
Selecteer een pagina
Het grootste assortiment draadloze oproepsystemen
  • Uw branche

Machinecommunicatie oproepsystemen

Met de machinecommunicatie oproepsystemen van VeDoSign houdt u het overzicht over de status van diverse machines binnen uw bedrijf. Helder en efficiënt.
Bel 035 543 07 38 voor informatieDirect naar webshop

Voor bedrijven die met machines werken, is het uiteraard van belang dat er overzicht wordt gehouden op de status en de werking ervan. Immers, ze moeten blijven draaien. Is er een storing, of moeten er bijvoorbeeld nieuwe bestanddelen of halffabrikaten aangevuld worden? Dan is het van belang dat de juiste afdeling daar tijdig van op de hoogte is. Om het overzicht te houden, zijn er de machinecommunicatie oproepsystemen van VeDoSign.

5-knops-oproepcoaster-transmitter.png

De machinecommunicatie oproepsystemen zijn helemaal aan te passen op uw bedrijf

Elk bedrijf is anders. En iedere machine heeft een ander doel. Gelukkig zijn de machine communicatie oproepsystemen volledig en eenvoudig te personaliseren. U kunt ze helemaal instellen op uw bedrijf! Zo worden de juiste personen op tijd voorzien van de informatie die ze nodig hebben, om de machines draaiende te kunnen houden. Op iedere machine kan een oproep coaster gemonteerd worden, met daarop een aantal knoppen (1, 3 of 5). Aan elke knop kan een tekstbericht toebedeeld worden, waarvan u zelf de ontvangers intelt. De machineoperator drukt een knop in, bijvoorbeeld naar het magazijn wanneer er nieuwe aanvoer nodig is, “aanvoer machine 18”. Of naar de technische dienst. Zo worden er communicatieschakels weggenomen en kan de productiviteit van uw bedrijf optimaal benut worden.

Helemaal automatisch

De techniek in veel machines is uitgerust met relais schakelaars, die automatisch een handeling uitvoeren die in een registratiesysteem kunnen worden bewaard. Met onze range Salcom contact zendmodules kunt u deze melding gelijk laten doorsturen naar de machineoperator, het magazijn en/of de voorman. De medewerker ontvangt dit bericht op een pager (buzzer), en kan meteen actie ondernemen. Een duidelijk tril- en geluidssignaal op de pager horloge- of broekriem pager geeft aan dat er een melding binnenkomt. Met voorgeprogrammeerde tekstboodschappen in de Salcom registratie zender is altijd duidelijk wat er aan de hand is.

Uw bedrijf was nooit eerder zó efficiënt

De machinecommunicatie oproepsystemen stroomlijnen het proces, door:

  • Duidelijke communicatie. Een tekstbericht maakt verdere vragen onnodig.
  • Bespaart veel tijd.
  • Meerdere functies mogelijk.
  • Efficiënte werkverdeling.
  • Hierdoor is het systeem kostenbesparen

Vragen over onze efficiënte systemen?

Heeft u nog vragen over onze oproepsystemen of andere producten? Neem dan contact met ons op! We informeren u graag over de verschillende mogelijkheden binnen ons grote aanbod van diverse, betrouwbare, oproepsystemen. U bent uiteraard van harte welkom in onze showroom voor persoonlijk advies. Of bel 035 543 07 38 voor meer informatie.