Menu
Selecteer een pagina
Het grootste assortiment draadloze oproepsystemen
  • Uw branche

Laaddock security oproepsystemen

Met de laaddock security oproepsystemen van VeDoSign wordt het logistieke proces van uw bedrijf nog overzichtelijker. Snel en efficiënt voor iedereen!
Bel 035 543 07 38 voor informatieDirect naar webshop

Voor logistieke afdelingen is het vaak een kwestie van meerdere balletjes hooghouden. Met de laaddock security oproepsystemen van VeDoSign wordt het proces van laden en lossen, en van het communiceren met chauffeurs, vele malen overzichtelijker. Zo kan iedereen snel en efficiënt werken, zonder stress!

Laaddock security oproepsystemen van VeDoSign houden het overzicht

Met het laaddock security oproepsysteem kunt u, of uw logistieke medewerkers, het overzicht houden over iedere stap van het laad- en losproces. Dit gebeurt door middel van kleurcodes, die elke stap overzichtelijk in beeld brengen. Zo is in één oogopslag te zien in welke fase van het proces iedere chauffeur (en iedere dock) zich bevindt.

Duidelijkheid voor chauffeurs

Een chauffeur meldt zich en krijgt een pager uitgereikt. Dit wordt geregistreerd in het systeem samen met het dock nummer en de taal van de chauffeur. Op de pager kan de chauffeur tekstberichten ontvangen, in zijn of haar eigen taal. Zo is de communicatie altijd helder. Ook worden chauffeurs, dankzij het oproepsysteem, stap voor stap begeleidt. Het is meteen helder wat er van hen verwacht wordt – en wanneer!

Pas het laaddock security oproepsysteem aan aan uw bedrijf

Het systeem is helemaal zelf in te stellen en te personaliseren. Enkele voorbeelden van keuzes die u zelf kunt maken:

  • Bepaal zelf het aantal stappen.
  • Meerdere talen per stap (pager afhankelijk).
  • Per kolom sorteerbaar.
  • Tijd pager uitgifte.
  • Tijd van oproepen.
  • Editen record.
Laaddock-security-oproepsystemen-laden-en-lossen-inzichtelijk-software

Bekijk al onze oproepsystemen

U kunt al onze oproepsystemen in de online shop bekijken. Wilt u meer weten over onze systemen? U bent uiteraard van harte welkom in onze showroom voor persoonlijk advies. Of neem contact met ons op!.