Menu
Selecteer een pagina
Het grootste assortiment draadloze oproepsystemen
  • Uw branche

Koppeling netwerk

Met het koppeling netwerk van VeDoSign is het mogelijk om oproepsystemen te koppelen aan nieuw of bestaand netwerk. Eenvoudig en snel!
Bel 035 543 07 38 voor informatieDirect naar webshop

Met het koppeling netwerk van VeDoSign is het mogelijk om oproepsystemen te koppelen aan een nieuw of bestaand netwerk. Hierdoor kunt u direct personen – zoals klanten of medewerkers – oproepen vanaf een PC, tablet of mobiele telefoon. Eenvoudig en snel!

Koppeling netwerk van VeDoSign is gemakkelijk in het gebruik

Met het koppeling netwerk kunt u snel en eenvoudig personen oproepen, of tekstberichten naar hen versturen. Dat kan bijvoorbeeld vanaf een werkplek, met een meegeleverde bedienpost met toetsenbord. Deze bedienpost is te vervangen door een netwerk transmitter, waarmee u een PC, tablet of smartphone kunt verbinden met het oproepsysteem. Zo kunt u snel en eenvoudig meerdere personen oproepen, en/of tekstberichten sturen.

Ons oproepsysteem koppelen aan uw eigen netwerk?

Heeft uw bedrijf al een netwerk, en wilt u toch gebruik maken van ons koppeling netwerk. In veel gevallen kan dat! Zo zijn er logistieke bedrijven die vanuit SAP berichten naar hun chauffeurs sturen. Uw systeem dient te beschikken over een veld met HTML code, of u kunt een HTML based excel spreadsheet gebruiken. Meer informatie over de koppeling van systemen? Neem contact met ons op!

Bekijk al onze oproepsystemen

U kunt al onze oproepsystemen in de online shop bekijken. Wilt u meer weten over onze systemen? U bent uiteraard van harte welkom in onze showroom voor persoonlijk advies. Of neem contact met ons op!