Menu
Selecteer een pagina
Het grootste assortiment draadloze oproepsystemen
  • Uw branche

Koppeling met kassa

Om onze systemen perfect aan te laten sluiten op uw bedrijf, raden we de ‘koppeling met kassa’ aan. Efficiënte samenwerking dankzij de juiste software!
Bel 035 543 07 38 voor informatieDirect naar webshop

Met de oproepsystemen van VeDoSign was communicatie met de klant nog nooit zo helder. Om onze systemen naadloos aan te laten sluiten op uw bedrijf én systemen, raden we de ‘koppeling met kassa’ aan. Via software oplossingen laten we onze pagers communiceren met uw systeem en bestellingen. Minder fouten en een efficiënte workflow!

De koppeling met kassa van VeDoSign werkt met uw systeem

Elk bedrijf heeft een eigen proces en workflow. Met de koppeling met kassa van VeDoSign stroomlijnen we dat proces nog meer, zodat middelen efficiënt worden ingezet en communicatie optimaal is. Zo gaat er minder vaak iets fout, en weet iedereen wat er van hem of haar verwacht wordt. Het transparante proces schept duidelijkheid, waardoor het enorm klantvriendelijk is. U kunt uw kassasysteem bijvoorbeeld koppelen aan pagers of buzzers. Zo kunnen meerdere afdelingen zien wat de status van een bestelling is, en op tijd in actie komen.

Uw kassasysteem eenvoudig gekoppeld aan onze systemen

Uw kassaleverancier kan in de software een pop-up button maken. Als u hierop drukt verschijnt er een nieuw scherm met daarin het aantal knoppen gelijk aan het aantal buzzers. Op elke knop staat een nummer wat overeenkomt met het digitale nummer dat op de buzzer staat. Als u op de juiste knop drukt, zal dit het nummer zijn wat bovenaan de bestelbon wordt mee geprint. Alle afdelingen hebben het overzicht over het bestelnummer en de status van het product. Is de bestelling klaar, en kant de klant opgeroepen worden? Dan kan de pager direct geactiveerd worden, ook vanuit een andere afdeling dan die waar de bestelling oorspronkelijk geplaatst werd. Zo is de communicatie helder en efficiënt, en wordt de klant snel geholpen.

Koppeling met kassa via barcodes

Ook is het mogelijk om de koppeling met de kassa via barcodes te laten verlopen. Op de bovenkant van de coaster kan, als dit gewenst is, het logo van uw bedrijf worden gedrukt. Daarbij kunnen we een barcode drukken, die overeenkomt met het nummer van de coaster. Naast uw kassa plaatst u een barcode scanner. Als er een bestelling wordt opgenomen scant u de barcode op de coaster, en het nummer wordt in de kassa direct gekoppeld aan de bestelling. Bij het uitprinten van de bestelbon staat het nummer dan duidelijk bovenaan. Ook hier kunnen verschillende afdelingen van uw bedrijf aan de bestelling werken, en blijft het overzicht behouden dankzij het bestelnummer.

de-Heuve-QR-code-voorbeeld
transmitter-premium-VeDoSign.png

Wilt u meer weten over de kassa koppelingen van VeDoSign?

Wilt u meer weten over de kassa koppelingen van VeDoSign? Neem gerust contact met ons op. We voorzien u graag van informatie en advies! Bel 035 543 07 38 voor meer informatie.