Menu
Selecteer een pagina
Het grootste assortiment draadloze oproepsystemen
  • Uw branche

Keuken oproepsystemen

De de keuken oproepsystemen van VeDoSign bieden een optimaal werkproces in uw horeca onderneming! Heldere communicatie tussen keuken en bediening.
Bel 035 543 07 38 voor informatieDirect naar webshop

‘De soep moet heet gegeten worden’. Als horeca ondernemer kent u dat gezegde vast, en is het niet alleen van toepassing op de soep. Dankzij de keuken oproepsystemen van VeDoSign wordt alles warm geserveerd, en wordt het werkproces optimaal ingedeeld!

Heldere workflow met de keuken oproepsystemen van VeDoSign

In de keuken van een horecaonderneming is het een kwestie van vele balletjes hooghouden. Het is dan een uitdaging om het overzicht te bewaren, vooral tijdens piekmomenten. Bovendien is het zaak gerechten direct uitgeserveerd te krijgen zodra ze klaar zijn, zodat meteen doorgewerkt kan worden aan de volgende tafel. Goede communicatie met het bedienend personeel is daarom belangrijk. Met het keuken oproepsysteem is dit eenvoudig, met korte lijnen.

Goede communicatie tussen bediening en keuken

Zodra de gerechten voor een tafel klaar zijn, kan vanuit de centrale bedieningspost in de keuken een melding worden gestuurd. Het bedienend personeel draagt pagers, die op dat moment een trilsignaal ontvangen. Hierdoor blijft de rust bewaart, en daarmee de juiste sfeer in uw restaurant. Hierdoor is een bel of geroep overbodig!

Het eten staat vlot op tafel

Door heldere, rustige communicatie kunnen deze twee afdelingen van uw onderneming perfect met elkaar samenwerken. Daarnaast zorgt het systeem voor:

  • Optimale communicatie, waarbij rust bewaard wordt.
  • Verlaging van de wachttijden voor uw gasten, het eten kan direct uitgeserveerd worden.
  • Geen nare geluiden die de sfeer voor de gasten kunnen verstoren.
  • Effectieve workflow, zonder chaos en drukte in de keuken.
  • Een efficiënter proces drukt de kosten en verhoogt de winst.
  • Door lagere werkdruk heeft uw personeel meer tijd voor service en klantvriendelijkheid naar uw gasten.

“Uw gerechten altijd
panwarm op tafel”

Heldere-workflow-met-de-keuken-oproepsystemen-van-VeDoSign

Vragen over onze servicegerichte systemen?

Heeft u nog vragen over onze oproepsystemen of onze andere producten? Neem dan contact met ons op! We informeren u graag over de verschillende mogelijkheden binnen ons grote aanbod van diverse, betrouwbare, oproepsystemen. U bent uiteraard van harte welkom in onze showroom voor persoonlijk advies. Of bel 035 543 07 38 voor meer informatie.