Menu
Selecteer een pagina
Het grootste assortiment draadloze oproepsystemen
  • Uw branche

Interventie oproepsystemen

Dankzij de interventie oproepsystemen van VeDoSign gaat bij een calamiteit geen tijd verloren. Rust en veiligheid dankzij een duidelijk melding.
Bel 035 543 07 38 voor informatieDirect naar webshop

In geval van calamiteiten is snel handelen belangrijk. Dankzij de interventie oproepsystemen van VeDoSign gaat er geen tijd verloren door communicatieproblemen. Strakke lijnen dankzij een duidelijke melding.

Een veilig gevoel met de interventie oproepsystemen van VeDoSign

De interventie oproepsystemen maken het gemakkelijk om met één druk op de knop assistentie op te roepen in noodsituaties. Er kunnen meerdere ontvangers aan gekoppeld worden. Er zijn verschillende oproepknoppen, met een of meer knoppen. Bij een oproepknop met meerdere knoppen, kunt u aan elke knop een specifiek tekstbericht koppelen. U kunt één of meerdere tekstberichten naar verschillende pagers kunt versturen. Het systeem is inzetbaar in verschillende situaties, bijvoorbeeld:

  • EHBO inschakelen.
  • BHV oproepen.
  • Oproepen tot interventie en de-escalatie.
  • Oproepen van assistentie.
  • Ontruimingen initiëren.
  • Andere (nood-) gevallen.

Software voor BHV oproepsystemen

Dankzij de paging software van VeDoSign kan het alarm worden uitgezonden door elk device dat verbonden is met het bedrijfsnetwerk. Dat betekent dat er niet eerst gecommuniceerd hoeft te worden met een centraal punt, voordat de BHV hulpverleners ingeschakeld worden, maar dat er vanaf telefoons, tablets of PC’s direct gecommuniceerd kan worden met BHV’ers. Hiermee wordt kostbare tijd bespaart, en kan de communicatie tussen hulpverleners onderling meteen soepel verlopen!

Smartwatch-POCSAG-pager-Premium-interventie

Snel de juiste hulp

De tekstberichten die u aan de verschillende knoppen kunt koppelen, kunt u volledig zelf programmeren. Zo is direct helder wat voor soort assistentie nodig is, en wat voor materialen daar eventueel voor nodig zijn. Er worden schakels weggenomen in de communicatie, die onder stressvolle omstandigheden vaak verwarring zaaien. De ontvangers dragen een pager bij zich, die discreet meldingen kan geven, met een tril- en/of geluidssignaal. Zo kan de situatie rustig en discreet worden geïnventariseerd en kan direct actie worden ondernomen.

Vragen over onze betrouwbare systemen?

Heeft u nog vragen over onze oproepsystemen of onze andere producten? Neem dan contact met ons op! We informeren u graag over de verschillende mogelijkheden binnen ons grote aanbod van diverse, betrouwbare, oproepsystemen. U bent uiteraard van harte welkom in onze showroom voor persoonlijk advies. Of bel 035 543 07 38 voor meer informatie.