Menu
Selecteer een pagina
Het grootste assortiment draadloze oproepsystemen
  • Uw branche

Horeca oproepsystemen

Met de horeca oproepsystemen van VeDoSign staat service voorop! Gasten krijgen een melding wanneer de bestelling gereed is. Voor optimale gastvrijheid!
Bel 035 543 07 38 voor informatieDirect naar webshop

Met de horeca oproepsystemen van VeDoSign staat service voorop! Gasten kunnen zich vrij bewegen terwijl ze wachten op hun bestelling. Voor optimale gastvrijheid!

Horeca oproepsystemen van VeDoSign zijn servicegericht

Met de horeca oproepsystemen hebben uw medewerkers de beste tool in handen om efficiënt en gastvrij te kunnen werken. Vooral tijdens piekmomenten geeft het hen de mogelijkheid om spoepel de drukte te verwerken. Gasten worden niet geconfronteerd met lange rijen, wat de aantrekkelijkheid van uw onderneming ten goede komt. Uw gasten kunnen zich vrij bewegen, en zich direct bij hun groep voegen.

Gasten wachten niet in de rij met hun eigen oproepsysteem

Uw gasten ontvangen een pager of coaster. Waar ze normaal gesproken ter plekke moeten wachten, kunnen ze zich nu vrij bewegen terwijl ze wachten op de gevraagde service of bestellingen. Ze kunnen zich direct bij hun groep voegen. Zij worden niet geconfronteerd met lange rijen en dwingende ogen. Dat geeft rust voor uw gasten, maar ook voor medewerkers. Bovendien kunnen zij snel verder met het verwerken van de bestelling, of met de volgende gast. Is de bestelling klaar? Met een discreet tril-, licht en/of geluidssignaal wordt uw gast op de hoogte gesteld.

Onze horeca oproepsystemen kennen vele voordelen!

  • Geen wachtrijen. Wachtrijen kunnen immers ook nieuwe gasten afschrikken.
  • Bewegingsvrijheid voor gasten. Hierdoor wordt het geduld minder op de proef gesteld.
  • Lagere werkdruk.
  • Professionele workflow: geen omroepen meer.
  • Hogere omzet.
  • Zelfs tijdens plotselinge drukte kunnen meer gasten efficiënt bediend worden.
Horeca-budget-gasten-oproepysteem-VeDoSign-beste-gastenoproepsysteem
All-in-One-transmitter-–-Oplaadstation-pager-restaurant

Vragen over onze servicegerichte systemen?

Heeft u nog vragen over onze oproepsystemen of onze andere producten? Neem dan contact met ons op! We informeren u graag over de verschillende mogelijkheden binnen ons grote aanbod van diverse, betrouwbare, oproepsystemen. U bent uiteraard van harte welkom in onze showroom voor persoonlijk advies. Of bel 035 543 07 38 voor meer informatie.

Bekijk ons aanbod horeca oproepsystemen.

Aanbevolen producten en systemen