Menu
Selecteer een pagina
Het grootste assortiment draadloze oproepsystemen
  • Uw branche

Gasten oproepsystemen

Met de gasten oproepsystemen van VeDoSign staat klantvriendelijkheid voorop! Efficiënt en servicegericht, voor elke branche.
Bel 035 543 07 38 voor informatieDirect naar webshop

Met de gasten oproepsystemen van VeDoSign staat klantvriendelijkheid voorop! Gasten kunnen zich vrij bewegen terwijl ze wachten op service of bestellingen. Onze systemen zijn inzetbaar in verschillende branches en toepassingen, met optimale tevredenheid als doel!

Gasten oproepsystemen van VeDoSign zorgen voor gestroomlijnde service

Met de gasten oproepsystemen hebben uw medewerkers de beste tool in handen om efficiënt te kunnen werken. Vooral tijdens piekmomenten geeft het hen de mogelijkheid drukte te verwerken. Gasten worden niet geconfronteerd met lange rijen, wat de aantrekkelijkheid van uw onderneming ten goede komt.

Gasten bewegen zich vrij met hun eigen oproepsysteem

Uw gasten ontvangen een pager of coaster. Waar ze normaal gesproken ter plekke moeten wachten, kunnen ze zich nu vrij bewegen terwijl ze wachten op de gevraagde service of bestellingen. Ze kunnen zich bij hun groep voegen, de showroom bekijken of beginnen met laden/lossen. Bovendien is het gemakkelijker om 1,5 meter afstand te garanderen. Dat geeft rust voor uw gasten, maar ook voor medewerkers. Zij worden niet geconfronteerd met lange rijen en dwingende ogen. Bovendien kunnen zij snel verder met het verwerken van de vraag of service, of met de volgende gast. Is de bestelling of service klaar? Met een tril- of geluidssignaal wordt uw gast op de hoogte gesteld. Of u kunt kiezen voor een meer persoonlijk SMS bericht!

Onze gasten oproepsystemen kennen vele voordelen!

  • Geen wachtrijen. Wachtrijen kunnen immers ook nieuwe gasten afschrikken.
  • Bewegingsvrijheid gasten. Hierdoor wordt het geduld minder op de proef gesteld.
  • Lagere werkdruk.
  • Professionele workflow: geen omroepen meer.
  • Hogere omzet.
  • 1,5 meter kan makkelijker gegarandeerd worden, gasten zijn immers meer verspreid.
Gasten-oproepsystemen-buzzen-gasten
BHV-oproepsystemen-voorbeeld

Vragen over onze servicegerichte systemen?

Heeft u nog vragen over onze oproepsystemen of onze andere producten? Neem dan contact met ons op! We informeren u graag over de verschillende mogelijkheden binnen ons grote aanbod van diverse, betrouwbare, oproepsystemen. U bent uiteraard van harte welkom in onze showroom voor persoonlijk advies. Of bel 035 543 07 38 voor meer informatie.

Bekijk ons aanbod Gasten oproepsystemen.

Aanbevolen producten en systemen