Menu
Selecteer een pagina
Het grootste assortiment draadloze oproepsystemen
  • Uw branche

Deuralarm oproepsysteem

Het deuralarm oproepsysteem laat u direct weten als de deur opengaat.
Bel 035 543 07 38 voor informatieDirect naar webshop
Met de deuralarm oproepsystemen van VeDoSign komt niemand meer ongezien binnen! Vooral wanneer uw bedrijf meerdere ingangen of ruimtes heeft, is er niet altijd iemand aanwezig om een oogje in het zeil te houden. Voorkom diefstal, en houdt op deze eenvoudige manier de deur gesloten voor ongewenste gasten!
audio-rondleidingen-systeem-goed-verstaanbaar

Met de deuralarm oproepsystemen van VeDoSign weet u wie er binnenkomt

Of het nu uw opslagruimte is, of de achterdeur naar het kantoor; vaak is het niet mogelijk om iedere deur in de gaten te houden. Natuurlijk is het enorm belangrijk om uw waardevolle spullen te beveiligen. Zo voorkomt u diefstal, en wordt u niet verrast! De deuralarm oproepsystemen kunnen op iedere deur worden geïnstalleerd, zowel binnen als buitendeuren. Het is zelfs mogelijk om kasten te beveiligen.

audio-rondleidingen-systeem-compleet

Ontvang een bericht wanneer een deur geopend wordt

Uiteraard kunt u meerdere contacten aansluiten op één ontvangstpunt: een pager of een horloge. U kunt een tril- of geluidssignaal ontvangen wanneer een deur geopend wordt, en u kunt van tevoren zelf tekstberichten instellen om mee te sturen. Deze zijn in te stellen per contactpunt. Zo weet u direct welke deur geopend werd, en kunt u eventueel direct in actie komen.

De voordelen van het deuralarm oproepsysteem

  • U kunt meerdere deuren aansluiten op één ontvanger.
  • U wordt nooit meer verrast door onverwachte bezoekers.
  • In het geval van indringers kunt u direct actie ondernemen of hulp inroepen.
  • Elke deur is aan te sluiten op een contact. Hiermee is het risico op diefstal nihil.
  • Ook te gebruiken om u alert te maken op gewenste bezoekers, zoals klanten of leveranciers, wanneer u zich beweegt tussen verschillende ruimtes.

De voordelen van het deuralarm oproepsysteem

Heeft u nog vragen over onze oproepsystemen of onze andere producten? Neem dan contact met ons op! We informeren u graag over de verschillende mogelijkheden binnen ons grote aanbod van diverse, betrouwbare, oproepsystemen. U bent uiteraard van harte welkom in onze showroom voor persoonlijk advies. Of bel 035 543 07 38 voor meer informatie.