Menu
Selecteer een pagina
Het grootste assortiment draadloze oproepsystemen
  • Uw branche

Chauffeur oproepsystemen

Met de chauffeur oproepsystemen van VeDoSign communiceert u helder en snel met meerdere chauffeurs!
Bel 035 543 07 38 voor informatieDirect naar webshop

Voor logistieke afdelingen is het vaak meerdere balletjes hooghouden. Het is dan enorm tijdsbesparend om vanuit één punt direct met meerdere chauffeurs te kunnen communiceren, met zo min mogelijk handelingen. Gelukkig kan dat, met de chauffeur oproepsystemen van VeDoSign!

Chauffeur oproepsystemen van VeDoSign maken de lijnen kort

Uw bedrijf heeft er baat bij dat het logistieke proces zo gestroomlijnd mogelijk verloopt. Daarom is het een goed idee om uw personeel de juiste tools in handen te geven! Met ons chauffeur oproepsysteem kan snel en direct gecommuniceerd worden, met meerdere chauffeurs. Chauffeurs krijgen een pager, om direct tekstberichten te ontvangen van de logistieke afdeling. Op het moment dat de chauffeurs bijvoorbeeld kunnen laden of lossen, worden ze geattendeerd met een signaal (tril of geluid). Er kan direct informatie meegestuurd worden naar de pager, zoals welk laad- of los dock of gebouw.

Chauffeur-oproepsystemen-buzzen-chauffeur-systeem

Meerdere pagers dekken grote afstand

De pager die de ontvanger – de chauffeur – meekrijgt werkt tot wel 2 kilometer afstand. Hierdoor kan hij zich vrij bewegen totdat er een bericht binnenkomt. Hiermee houdt u ruimte vrij, maar hoeft niemand het overzicht te houden waar chauffeurs zich bevinden tijdens het wachten.

Software van de VeDoSign chauffeur oproepsystemen kan gekoppeld worden

Gebruikt u al software om het logistieke proces in kaart te brengen? Dan is het in veel gevallen mogelijk om dit pakket te koppelen aan het chauffeur oproepsysteem van VeDoSign. Zo zijn er klanten die vanuit SAP berichten naar de chauffeurs versturen. Wij kunnen ook software leveren die volledig is toegespitst op uw bedrijf. Wilt u meer weten over de koppeling van uw systeem met het netwerk? Neem dan gerust contact met ons op.

De voordelen van het chauffeur oproepsysteem

  • Het logistieke proces wordt efficiënter uitgevoerd.
  • Uw medewerkers kunnen gestructureerd werken en de piekdrukte wordt beter verspreid over de dag.
  • Het oproepsysteem is te koppelen aan uw eigen netwerk en systemen.
  • Met het oproepsysteem hebben chauffeurs meer rust tijdens het laden of lossen.
  • Chauffeurs kunnen zich tijdens het wachten vrij bewegen.

Vragen over onze betrouwbare systemen?

Heeft u nog vragen over onze oproepsystemen, koppelingen van software of onze andere producten? Neem dan contact met ons op! We informeren u graag over de verschillende mogelijkheden binnen ons grote aanbod van diverse, betrouwbare, oproepsystemen. U bent uiteraard van harte welkom in onze showroom voor persoonlijk advies. Of bel 035 543 07 38 voor meer informatie.

Bekijk ons aanbod chauffeur oproepsystemen

Aanbevolen producten en systemen