Menu
Selecteer een pagina
Het grootste assortiment draadloze oproepsystemen
  • Uw branche

Alarmkussen oproepsysteem

Met het Alarmkussen oproepsysteem van VeDoSign is het voor iedereen eenvoudig om snel hulp in te roepen. Verbeter de kwaliteit van de zorg!
Bel 035 543 07 38 voor informatieDirect naar webshop

Met het Alarmkussen oproepsysteem van VeDoSign is het voor iedereen enorm eenvoudig om snel hulp in te roepen. De gevoelige en zachte drukknop wordt namelijk in een kussen geïnstalleerd. Hierdoor is de knop altijd binnen bereik, ook voor mensen die mindervalide zijn, of een lichamelijke beperking hebben. Een veilige, snelle en betrouwbare manier om snel iemand/een hulpverlener alert te maken.

Alarmkussen-oproepsysteem-kussen-buzzer-transmitter-s

Hoe werkt het Alarmkussen oproepsysteem?

De drukknop wordt in het kussen verwerkt, en kan dus ook met het gezicht of de schouder bediend worden. Deze alarmknop staat in verbinding met de meegeleverde tekstpager, en kan zelfs aan meerdere pagers gekoppeld worden. Op het moment dat het alarmkussen ingedrukt wordt, ontvangt de pager een voorgeprogrammeerd bericht, samen met een tril- en/of geluidssignaal om de ontvanger alert te maken op gevraagde hulp. De verstuurde tekst kan volledig gepersonaliseerd worden. Het systeem heeft een bereik tot 400 meter.

Eenvoudige installatie

Gelukkig hoeft u voor het Alarmkussen oproepsysteem van VeDoSign geen uren uit te trekken voor de installatie! Die tijd kunt u beter gebruiken, en daarom is ons systeem gemakkelijk in gebruik te nemen.

Eenvoudige functies zorgen voor snelle installatie, en enorm gebruiksgemak, zowel voor de patiënt als de zorgverlener. Hierdoor is het Alarmkussen oproepsysteem direct betrouwbaar, en snel inzetbaar.

Het Alarmkussen oproepsysteem bestaat uit:

  • Alarmkussen
  • Transmitter
  • ALPHA tekstpager

Communicatieoplossingen van VeDoSign

Een Alarmkussen oproepsysteem optimaliseert de klantgerichtheid in de zorg. Het is een eenvoudige – maar essentiële – vorm van communicatie. We hebben meerdere communicatieoplossingen in het assortiment beschikbaar. Snel schakelen en reageren op de patiënt, dat is de basis van goede zorg. Bekijk onze andere communicatiemiddelen zoals portofoons en draadloze headsets.

Wilt u meer weten over onze zorg oproepsystemen?

Heeft u nog vragen over onze oproepsystemen of onze andere producten? Neem dan contact met ons op! We informeren u graag over de verschillende mogelijkheden binnen ons grote aanbod van diverse, betrouwbare, oproepsystemen. Bekijk het complete assortiment oproepsystemen voor de zorg in de webshop. U bent uiteraard van harte welkom in onze showroom voor persoonlijk advies. Of bel 035 543 07 38 voor meer informatie.